Шпикован свински врат. Сосове за шпикован свински врат

, ,
Няколко начина за приготвяне на сос за печено месо Добре приготвено и изпечено месо може да се поднесе със сос като вкусно…

Супа с патешки дреболии

Днес реших да направя патешка супа или по-точно супа с патешки дреболии. Ще използвам крилата, фенера, гръкляна и вътрешностите на патицата.…

Пуешко с гарам масала

Пуешкото месо не е широко застъпено в иднийската кухня. Навярно относително високата цена на пуешкото филе го прави не толкова популярно,…

Патешко магре със сладко от люти чушлета и царевица

Както навярно сте забелязали в момента съм на вълна рецепти с патешко месо и за последните дни приготих пълнена патица с кореноплодни,…
патешки-бутчета-със-зеле-и-ябълки-в-гювеч

Патешки бутчета със зеле и ябълки в гювеч

Днес ви предлагам една рецепта с любимото ми патешко в комбинация с кисело зеле. Ястието е по-различно от традиционата рецепта за патешко…

Патешко с ориз

За приготвянето на тази класическа рецепта патешко с ориз си избирам прясна домашна патица. Измивам я добре и я нарязвам на порции. За…

Пълнена патица с кореноплодни и брюкселско зеле

Патешкото месо е най-любимото ми месо. Обичам много и патешко магре, и патешки бутчета, и патешки сърца, воденички - с една дума - всичко…
рецепта-за-зелеви-сарми-с-кайма-и-ориз

Зелеви сарми с кайма и ориз

,
Зелевите сарми са нашенско традиционно зимно ястие. За пълнеж на сармите може да се използва смляно или кълцано месо. Преди време бях…
свински-сърца-с-грах

Свински сърца с грах

Свински сърца с грах е една вкусна гозба, макар, че не е толкова често поднасяна. Ако опитате да я приготвите веднъж, мисля,че ще ви хареса…