В рецептата за този апетайзър може да се използва всякакъв вид изсушено свинско филе. Лесно ще намерите т. нар. филе „Елена“, което традиционно се прави от рибицата на прасето, като се след като месото се обработи и осоли се овалва в чубрица, черен и червен пипер.

Само за няколко минутки можете да приготвите приятен уелкъм за вашите гости.

 

Апетайзър с круши, рукола и сушена свинска рибица Recipe

appetizer_krusha_rukola_ribiza_svinska

От sheytanova

Публикувано на : 04/09/2012

  • Брой / порции: 10-12
  • Подготовка: 10 минути

В рецептата за този апетайзър може да се използва всякакъв вид изсушено …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Крушите се измиват, почистват се от семките и се разполовяват. Всяка половина се нарязва на 4 или на 5, в зависимост колко голяма е крушата.
  2. Стръковете рукола, заедно с крушата се овиват с парчето свинска сушена рибица.
  3. Поднасят се като уелкъм с подходящо вино.

WordPress Recipe Plugin by ReciPress