Рецептата за спагети с магданозено песто се приготвя изключително бързо и е подходяща за всички онези случаи, когато искате да приготвите обяд или вечеря за бързо.

Разбира се, предварително трябва да имате приготвено магданозено песто или просто да купите едно бурканче песто дженовезе.

 Pin It

Бързи спагети с магданозено песто и свинско филе на ленти Recipe

spaghetti_s_magdanozeno_pesto_i_svinsko_file_na_lenti

От sheytanova

Публикувано на : 05/10/2012

  • Брой / порции: 4 Servings
  • Подготовка: 10 минути
  • Приготвяне : 25 минути
  • Готово след: 35 минути

Рецептата за спагети с магданозено песто се приготвя изключително бързо …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Оставете 1,5 литър вода в дълбока тенджера на котлона. След като водата заври добавете 1 с.л. сол. и спагетите.
  2. След като потопената във вода част на спагетите омекне с помощта на вилица „помогнете“ и на останалите над водата спагети да се потопят в тенджерата. По този начин пастата ще се свари равномерно.
  3. През това време грилирайте свинското филе, като предварително го осолите и поръсите с прясно смлян черен пипер. След като е готово нарежете на ивици.
  4. Когато спагетите се сварят до степен ал денте (да остават по зъба), отцедете ги добре и объркайте с магданозеното песто.
  5. Ако има вегетарианци, можете да сервирате спагетите без свинското, като поръсите отгоре с кедрови ядки.
    barzi_spaghetti_s_magdanozeno_pesto
  6. За месоядните, сервирайте спагетите топли със свинското филе, поръсени с пармезан.
    barzi_spaghetti_s_magdanozeno_pesto_i_svinsko_file

WordPress Recipe Plugin by ReciPress