За рецептата за чесновата разядка с авокадо единственото, което ви трябва е 1 брой авокадо, около 150 грама извара, 2 скилидки чесън, сол и оцет. А, да! И не повече от 5 минути свободно време. Времето за приготвянето на тази разядка ще се съкрати още повече, ако авокадото е добре узряло, поомекнало и позволява да го смачкате на пюре с вилицата.

От вас остава единствено да прибавите изварата и смачкания чесън и да разбъркате добре. Опитайте колко е солена изварата и добавете сол, ако е необходимо. На мен лично ми хареса чесновата разядката още повече, след като прибавих винен оцет. Традиционно чесънът и оцетът са добри партньори в кулинарията.

Това е всичко! Можете да поднесете вече готовата разядка с чесън, авокадо и извара.

Вижте още:

Разядка с печени чушки и чесън

Предястие с авокадо и червен боб

Салата с био червено цвекло и моркови

Харесайте страницата ни във фейсбук – http://www.facebook.com/Merudia.bgPin It