Искам да ви покажа една рецепта с целина – идеален апетайзър за началото на пролетта. Изключително витаминозна рецепта.

 

Хрупкава целина с рикота и орехи Recipe

celina_s_rikota_i_orehi

От sheytanova

Публикувано на : 04/04/2012

  • Брой / порции: 2-3 Servings
  • Подготовка: 15 минути

Искам да ви покажа една рецепта с целина – идеален апетайзър за началото …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Стъблата целина се измиват и се нарязва на парчета от около 10-12 см.
  2. Рикотата се смесва със зехтина, ситно нарязания пресен лук и ако е необходими съвсем леко се посолява. Добавя се бял пипер и се разбърква добре.
  3. Със сместа се пълнят стъблата от целината и се поръсват с счукани орехи.

WordPress Recipe Plugin by ReciPress