Искам да ви покажа една рецепта с целина – идеален апетайзър за началото на пролетта. Изключително витаминозна рецепта.
Хрупкава целина с рикота и орехи Recipe

От 04/04/2012
Публикувано на :- Брой / порции: 2-3 Servings
- Подготовка: 15 минути
Искам да ви покажа една рецепта с целина - идеален апетайзър за началото …
Необходими продукти
- 3 стъбла от целина
- 100 гр рикота
- 1 стрък пресен лук
- 2 с.л. зехтин
- 1 шепа счукани орехи
- прясно смлян бял пипер
- сол
Приготвяне
- Стъблата целина се измиват и се нарязва на парчета от около 10-12 см.
- Рикотата се смесва със зехтина, ситно нарязания пресен лук и ако е необходими съвсем леко се посолява. Добавя се бял пипер и се разбърква добре.
- Със сместа се пълнят стъблата от целината и се поръсват с счукани орехи.
WordPress Recipe Plugin by ReciPress
Това стебла от целина ли са или селъри?