Искам да ви покажа една рецепта с целина – идеален апетайзър за началото на пролетта. Изключително витаминозна рецепта.

 

Хрупкава целина с рикота и орехи Recipe

От sheytanova Публикувано на : 04/04/2012

  • Брой / порции: 2-3 Servings
  • Подготовка: 15 минути

Искам да ви покажа една рецепта с целина - идеален апетайзър за началото …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Стъблата целина се измиват и се нарязва на парчета от около 10-12 см.
  2. Рикотата се смесва със зехтина, ситно нарязания пресен лук и ако е необходими съвсем леко се посолява. Добавя се бял пипер и се разбърква добре.
  3. Със сместа се пълнят стъблата от целината и се поръсват с счукани орехи.

WordPress Recipe Plugin by ReciPress

1 отговор

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият отговор на Анонимен Отказ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *