Най-често индийците приготвят агнешката корма с парченца агнешко месо. То обаче изисква значително по-дълго време за приготвяне и по тази причини в тази рецепта за агнешко по индийски използвах агнешка кайма. По този начин съкращавам времето за приготвяне на агнешкото месо.

Ключовото за приготвянето на индийски ястия са подправките – те варират често в зависимост от района, от който идва ястието от Индия. Най-често по мои впечатления индийските ястия са или постни, или ако са с месо то е основно пилешко или агнешко. Ето една рецепта за агнешко по английски.

Харесайте страницата ни във фейсбук –https://www.facebook.com/Merudia.bg  Vashata_mesarnica

Вижте още:

Пилешко с чат масала

Агнешки котлети със спанак и сирене

Агнешки кюфтета с гарнитура

Агнешки стекове със зеленчуци

Pin It