Начало »
plosak_arabski_hlyab_sas_zaatar

Плоскък арабски хляб със заатар

В Близък Изток, Есен, Лято, Пролет, Хляб и тестени На 15/09/2012 26 коментара

Водещото в тази рецепта е ароматът на арабската подправка заатар. Самата рецепта за хляба си е класическа – обогатено тесто с яйце – вода, мая, захар, сол и… Още »

Pin It
chervena_lesta_i_pecheno_pile_sas_zaatar

Червена леща с печено пилешко със заатар

В Близък Изток, Месо, Национални кухни, Основни ястия На 11/09/2012 178 коментара

Влюбих се в червената леща докато учих в Англия и по-точно в начина, по който приготвят даал тадка в индийските ресторанти там. Обожавам я не само в индийски… Още »

Pin It