До скоро не бях виждала да се предлагат само агнешки езичета. Готвила съм агнешка главичка, но само езичета – никога. Видях, че във Вашата месарница предлагат (12 лв/кг) и реших да приготвя едно мезе за бяло вино за вечеря. Сварих си агнешките езици през деня и ги обелих, а вечерта преди да ги поднеса ги нарязах и ги „обърнах“ в тигана.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

Vashata_mesarnica

Продължавам серията от рецепти за агнешки хапки и пролетта навън ме кара да мисля в посока използването на максимално повече „пролетни“продукти в кухнята. И логично идва ред на пресните репички. Идеята за пържени репички ми дойде от едно кулинарно списание и макар да ми изглеждаше доста абстрактно – реших да пробвам и ето, че у дома ни хареса! Опитайте и вие!Харесайте страницата ни във фейсбук –https://www.facebook.com/Merudia.bg  Vashata_mesarnica

Вижте още:

Агнешки хапки с кориандър и къри дип

Агнешки хапки с дъх на барбекю