Начало »
1IMG_5194

Агнешки езичета в бяло вино

В Великден, С месо На 06/04/2017 Коментарите са изключени за Агнешки езичета в бяло вино

До скоро не бях виждала да се предлагат само агнешки езичета. Готвила съм агнешка главичка, но само езичета – никога. Видях, че във Вашата месарница предлагат (12 лв/кг)… Още »

zelen-bob-s-kiselo-mliako

Зелен боб с кисело мляко

В Българска, Зеленчукови, Лято На 16/06/2014 14 коментара

Тази рецепта е особено подходяща за летните жеги – лека, свежа и лесна за приготвяне. Ключово важно е да купите хубав зелен боб – да е без конци…. Още »

domatena_supa_s_vareni_yaitsa_i_luk

Студена доматена супа с варени яйца и лук

В Зеленчукови, Зима, Крем супи На 13/12/2013 110 коментара

През лятото докато бяхме на море, опитах страхотна доматена супа в едно от заведенията в центъра на Черноморец. Студената доматена супа беше божествена – дали защото имах нужда… Още »

Pin It
teleshko_bonfile_s_luchen_sos

Телешко бонфиле с лучен сос

В Зима, Месо, Френска На 11/12/2013 61 коментара

Телешкото филе се приготвя сравнително по-бързо от останалите части на телето (шол, джолан, език). Освен че има по изискан вкус според мен, телешкото бонфиле се приготвя много по-лесно…. Още »

Pin It
zaeshko_role_sas_susheni_domati

Заешко роле със сушени домати

В Зима, Месо На 08/12/2013 200 коментара

И след цяла поредица от рецепти с риба за Никулден, идва ред да се завърна към любимото ми заешко месо! За мнозина заешкото е сложно за приготвяне, но… Още »

Pin It
spanak_s_kamut_i_zelenchutsi

Спанак с камут и зеленчуци

В Без месо, Великден, Пролет, Рецепти за пости На 08/11/2013 14 коментара

Камутът е древна, едра пшеница, която през последно време печели все по-голяма и заслужена популярност у нас. Основно камут можете да намерите в био магазините. В днешното предложение… Още »

Pin It