Филетата от пангасиус са особено предпочитани, защото се приготвят бързо и вкусът на самата риба се харесва на повечето хора. Азиатският вкус на рибата успешно се съчетава с различни гарнитури и като цяло допада на българина. В случая рибния вкус на рибата е приятно освежен от магданоза, а за повече мекота е добавена сметана. Кедровите ядки придават деликатна ядковост и хармонията от вкусове в пълна!

Остава да опитате да приготвите рибата и няма да се чудите вече как да приготвите пангасиус!

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg?ref=hl

Вижте още:

Поширана сайда с виолетово ризото

Сьомгова пъстърва със сметана, синьо сирене и стафиди

Сьомга с босилеково песто и сос тартар

Сьомга с девисил на фурна

Pin It