Утре е Никулден и ви предлагам една рецепта с телешко, в която има риба, но основното все пак си остава месото. И то не какво да е, а телешко бонфиле! Ако обичате риба, но повече харесвате телешко – тази рецепта за витело тонато е за вас! На практика това е запечено телешко бонфиле, което е нарязано на тънки шайби и отгоре е полято с майонезен сос с риба тон.
Витело тонато можете да го поднесете като предястие, а защо не и като основно ястие – то е достатъчно питателно. В Пемонте, където е родината на витело тонато-то, ястието се сервира основно през лятото и винаги студено.
Телешко бонфиле на разумна цена се продава във Вашата месарница – правят и безплатни доставки до дома!
Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg
Вижте още:
Зелена салата с риба тон и царевица
Салата с китайско зеле, риба тон и соев сос kikkoman
Pin It