Начало »
agnshko-po-inidiiski-agneshka-korma

Агнешко по индийски. Агнешка корма с кайма

В Индийска, Месо, Пролет На 04/02/2014 57 коментара

Най-често индийците приготвят агнешката корма с парченца агнешко месо. То обаче изисква значително по-дълго време за приготвяне и по тази причини в тази рецепта за агнешко по индийски… Още »

Pin It
belen_bob_s_indiiski_podpravki

Белен боб с индийски подправки

В Зеленчукови, Индийска, Основни ястия, Рецепти за пости На 02/10/2012 238 коментара

Беленият боб става по-популярен заради бързото си увиране. Отнема съвсем малко време да се свари – около 30 минути (все пак зависи от сорта, пробвайте когато варите). Целите… Още »

Pin It
chervena_lesta_i_pecheno_pile_sas_zaatar

Червена леща с печено пилешко със заатар

В Близък Изток, Месо, Национални кухни, Основни ястия На 11/09/2012 178 коментара

Влюбих се в червената леща докато учих в Англия и по-точно в начина, по който приготвят даал тадка в индийските ресторанти там. Обожавам я не само в индийски… Още »

Pin It
Daal_tadka

Даал Тадка

В Зеленчукови, Индийска, Рецепти за пости На 30/03/2012 125 коментара

„Дал тадка” е традиционна индийска рецепта. Обикновено се приготвя от жълта и червена леща в комбинация с букет от подправки. Рецептата я знам от мой приятел индиец от… Още »

Pin It