Преди време приготвих фарфале с домашно песто росо. Сега обаче бях прекалено натоварена и реших да заложа на червеното песто на Barilla.
Харесвам продуктите на Barilla още от времето, когато учех в Италия. Обичам ги и по още една причина – правят страхотни реклами, ако изгледахте няколко техни спота, ще се влюбите със сигурност и вие в продуктите им – както различните видове песто, така и сухата им паста.
За тази рецепта обаче реших да използвам пълнозърнести спагети на друга марка, отново италиански 🙂
И двата продукта, които ви трябват за рецептата, както също пресен босилек и специалният зехтин с риган, който ще използвам можете да намерите в Lidl. В момента там се провежда седмицата на италианската кухня! Любимата ми кухня! Фестивал на вкусовете, ако питате мен 🙂
И така… хайде да слагаме тенджерата за спагети с водата да завира. Не забравяйте да подсолите водата. Вижте тук как правилно да сварите пастата.
Вижте още:
Спагети с вурстчета в доматен сос
Спагети със свинско рагу и чери домати
Бързи спагети с магданозено песто и свинско филе на ленти
Харесайте страницата ни във фейсбук: http://www.facebook.com/Merudia.bg
Pin It