Какво по-хубаво от това да посрещнем деня на влюбените Свети Валентин с вкусни домашни бонбони с шоколад и лешници. 🙂
За това ви предлагам една сравнително лесна за домашни бонбони с лешници, с която да зарадвате любимите у дома. Можете накрая да потопите бонбоните в разтопен шоколад и да ги оставите след това да стегне шоколада, а можете и да ги поднесете като трюфели – без шоколадовия кувертюр отгоре – както си прецените. За тази рецепта за бонбони използвах 1 блокче и половина шоколад, който разтопих на водна баня, 2 с.л. течен тъмен веган шоколад, мляко, масло, лешници…
Тази рецепта е вдъхновена от поредния курс на училище Меню, който посетих. Благодаря ти, Иве 🙂
Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg
Вижте още:
Кокосови трюфели (Домашни бонбони “Рафаело”)
Домашни шоколадови бонбони с орехи