Преди 2-3 седмици заедно с Михаел ходихме на събитието на Olympus, на което беше представен конкурсът „Малка черна престилка“. Беше приятно да се видим с приятели блогъри и да си побъбрим. Ето ни и нас как опитваме вкусотиите, които Сандра и Ваня приготвиха:

1-жури

 

 

 

 

 

 

2-жури

 

 

 

 

 

 

Аз лично си избрах да приготвя рецепта с изварата на Olympus, която напоследък вече използвам няколко пъти. Приготвих паста с извара и спанак; използвах я за десерт с плодове и за едно бързо кексче. Харесва ми готвенето с извара, защото служи за страхотна спойка на плънките, както ще се убедите и от следващата рецепта; обединява вкусовете и чрез нея се постига приятен баланс.

Ето ме и мен с малката черна престилка!

олимпус

 

 

 

 

 

 

Да се захващаме за готвене!

Харесайте страницата на merudia.bg във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg