Дойде есента и реших да заложа на карфиола напоследък. В тази рецепта за ориз със свинско и зеленчуци на фурна използвах карфиол, червена, зелена чушка, лук, чесън и морков. Получи се богат зеленчуков микс, който даде свежест на така любимия у нас ориз със свинско.
За свинското с ориз и зеленчуци можете да използвате както свинска плешка, така и обезкостени свински ребра например. Аз заложих на обезкостена свинска плешка от вашата месарница, която ми я донесоха с безплатна доставка до вратата. Чудесни са! Обадете им се – 0894092669 и си поръчайте хубаво, свежо българско месо!

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

ribena_chorba_sas_siomga

Колкото повече вида риба сложите в една рибена чорба, толкова по-богата на вкусове ще бъде тя! Аз обаче искам да ви покажа една рецепта, която е само с един вид риба – сьомга и интересният вкус на чорбата идва от букета зеленчуци към рибата.