Наскоро ви разказах за любовта ми към козето сирене. Вече го опитах в комбинация с царевица в рецептата за супа с царевица и се получи успешно съчетание. Тъй като сиренето и картофите са традиционно добри партньори реших да направя обикновена картофена супа и да обогатя вкуса й с козе сирене.
Ето какво се получи!
Харесайте страницата ни във фейсбук – http://www.facebook.com/Merudia.bg
Pin ItКартофена супа с козе сирене Меее

От 02/12/2013
Публикувано на :Наскоро ви разказах за любовта ми към козето сирене. Вече го опитах в …
Необходими продукти
- 700 грама картофи
- 2 с.л. сметана за готвене
- 1 малка глава лук
- 1 щипка къри
- сол на вкус
- 200 грама био козе сирене Мее
Приготвяне
- Картофите и ситно нарязаният лук се сваряват в литър и половина вода (ако искате супата да е по-гъста, сложете по-малко вода).
- Добавя се сол и къри.
- След като картофите са сварени, част от картофите могат да се пасират или да се намачкат с вилица. Прибавя се сметаната и се оставя да ври още 2-3 минути.
- При поднасянето на супата се добавя козе сирене Меее.
WordPress Recipe Plugin by ReciPress
Напиши коментар
Want to join the discussion?Feel free to contribute!