Пуешките крутони са най-любимите крутони вече на Деан. Преди крем супите не му бяха от любимите, защото най-често няма „мръвка“ вътре, но вече пуешките крутони оправят нещата. Приготвят се лесно, като първо пуешките бутчета се сваряват, след, което се нарязват на кубчета и се запържват до златисто в зехтин.

Тиквичките по принцип много успешно се комбинират с картофи и синьо сирене. Пуешкото месо просто е допълнение към цялата тази приказка.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg Vashata_mesarnica

Вижте още идеи за интересни супи:

Агнешка супа с коприва

Гаспачо – испанска студена доматена супа

Крем супа от тиквички и… ягоди

Грузинска супа Харчо

Крем супа от тиквички с пуешки крутони

krem-supa-ot-tikvichki-s-krutoni

От sheytanova

Публикувано на : 08/06/2014

    Пуешките крутони са най-любимите крутони вече на Деан. Преди крем супите …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Пуешките бутчета са сваряват и се нарязват на кубчета. Запържват се до златисто в зехтин.
    2. Лукът се задушава в зехтина, добавят се нарязаните на кубчета тиквички и картофи. Добавя се бульона и се оставя да ври около 30 мин. Ако искате по-гъста супа се слага по-малко вода, а за по-рядка – повече.
    3. След това супата се пасира, добавя се натрошеното синьо сирене о се разбърква добре.
    4. Супата се поднася с пуешките крутони.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress