Това е страничката, на която ще публикувам всички мои изяви в медиите, свързани с блога, хубавата храна и всичко, за което си струва да се говори.

Юни 2013 – списание Меню – Виолета и мерудия – статия и три рецепти. Рецептите тук.

Юни 2013 –  „Преди обед“, BTV  интервю – говорихме си романтичните предложения за брак, за булчинския флашмоб, който Петя от годежна агенция ДА! организира и романтичният начин, по който Деан ми предложи да се оженим

Ноември 2012 – поканиха ме да стана официален блогър на Divino.Taste 2012 – най-големият форум за българско вино. Поканата дойде от RoiCommunications, които организираха WiFo – форум за храна и вино по време на изложението

Октомври 2012вестник „Пресаинтервю и две рецепти за рубриката „Вашето гурме“

Октомври 2012 – вестник „Всичко за семейството“„От кестен става и сладко, и солено блюдо“ – интервю и няколко рецепти с кестени. Рецептите са тук, тук, тук и тук .

Октомври 2012„Преди обед“, BTVинтервю. Говорихме си за кулинарен туризъм, кулинарни дестинации и вкусни неща

Септември 2012 – Радио предаване „Музикално канапе“, Радио Шумен – БНРинтервю и рецепта. Говорихме си за сръбската кухня и традиции. Рецептата можете да намерите тук.

Август 2012 – вестник „Всичко за семейството“„На всяка гозба мерудията се уцелва с мерак и въображение“ – интервю и 3 рецепти. Рецептите са тук, тук и тук.

Април 2012 – списание за модерната жена az-jenata.bgинтервю. Темата – отново пътешествия и вкусни дестинации.

Декември 2011блог на къща за гости Casarosaинтервю. Темата – пътешествия, преживявания с храна и вино, места за хранене…

Март 2011интервю отново от студентските ми години за diploma.bg. Темата – за ученето в чужбина

Септември 2010TV7 – Какво трябва да знаят студентите за отпусканите вече студентски кредити? Един разговор от времето, когато още ме вълнуваше тази тема. Част 1 и част 2.