Наближава курсът Захарна декорация – Детска торта с 3D фигурка на кулинарно училище Меню. Той ще се състои на 26 и 27 януари (събота и неделя) от 10 до 16 часа.

Преди няколко месеца ходих отново в училище Меню на курс „Основи на захарната декорация“ и останах очарована.  Толкова много нови техники за обработка на захарно тесто, толкова нови идеи… Ето няколко снимки от курса по захарна декорация и снимка на тортата във формата на цвете, която ще се изработи на този курс:

На курса за детска торта с 3D фигурка кулинарните любители ще могат да се научат да изработват 3D фигурка с размери 20х15 см от специална олекотена захарна смес. Така оформена 3D фигурката ще е лека, обемна  и много вкусна. Всеки участник в курса на училище Меню ще може да избере каква фигурка да направи – момиче, момче, ангелче или кукла. Всеки участник ще изработи сам дизайна на дрехите на 3D фигурката.

Ще научите и изпробвате нови техники за оформяне на коса и очи. За първи път в кулинарно училище Меню на курс по захарна декорация ще бъде показана техника quilling, с помощта на която ще изработите ефирна снежинка. Всеки курсист ще покрие и оформи по свое желание един макет на торта с форма цвете с диаметър 30 см.

Курсиситите ще получат лично ръководство и сертификат за участието си в курса. Изработените декорации остават за участниците, а материалите и всички необходими инструменти са осигурени.

В цената на курса е включен вкусен гурме обяд, специално приготвен от шеф Иванова, и чаша вино и за двата дни.

Партньори на курса са  и 

Място:

Търговски център Европа, сграда 15, офис 1 (карта)
бул. Искърско шосе 7
София 1528

Има осигурен безплатен паркинг.

Цена на курса: 350 лв
Цена за ранно записване: 290 лв (валидна до 11 януари 2012 вкл.)
Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

За повече информация:
тел. 02 951 66 34  или 089 782 39 52
e-mail: [email protected]

Вижте още:

Декорация на сватбени торти

 

2 отговори
 1. Диана Василева
  Диана Василева says:

  Привет, може ли после отзиви от курса, че го виждам късно, а местата са заети вече. ако наистина е добър да се запиша за другия път. Предварително благодаря.

  Отговор
  • sheytanova
   sheytanova says:

   Курсът за захарна декорация беше изключително полезен! Препоръчвам го с две ръце! Атмосферата е много приятна, а лекторите се раздават на макс! Поздрави! Вилолета

   Отговор

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *