Напоследък не бях готвила много риба, а това не е правилно! Вземам си бележка!

И така, това е бързо предложение за лаврак на фурна. Купих обезкостен лаврак – по 2 филета на всеки. Единственото, което направих е:

Намазах тавичката с незалепващо покритие с малко зехтин. Осолих филетата от лаврак, сложих върху всяко по малко сос тариаки и сложих лаврака да се пече в предварително загряна фурна за около 20 минути. Получи си уникално! Пробвайте!

Можете да поднесете със салата според сезона. Аз нарязах малко китайско зеле и чери домати! Воала!

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg?ref=hl

Вижте още:

Лаврак с домати на фурна

Риба перка с бяло вино на фурна

Сьомга с босилеково песто и сос тартар

Сьомга с девисил на фурна

Пангасиус с магданоз и кедрови ядки

 

0 отговори

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *