Напоследък не бях готвила много риба, а това не е правилно! Вземам си бележка!
И така, това е бързо предложение за лаврак на фурна. Купих обезкостен лаврак – по 2 филета на всеки. Единственото, което направих е:
Намазах тавичката с незалепващо покритие с малко зехтин. Осолих филетата от лаврак, сложих върху всяко по малко сос тариаки и сложих лаврака да се пече в предварително загряна фурна за около 20 минути. Получи си уникално! Пробвайте!
Можете да поднесете със салата според сезона. Аз нарязах малко китайско зеле и чери домати! Воала!
Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg?ref=hl
Вижте още:
Риба перка с бяло вино на фурна
Сьомга с босилеково песто и сос тартар
Пангасиус с магданоз и кедрови ядки
Напиши коментар
Want to join the discussion?Feel free to contribute!