Навярно многократно сте чували и опитвали песто дженовезе или онова същото зелено песто, направено от босилек (и не само).

Песто дженовезе може да бъде приготвено в домашни условия, но аз ще ви предложа алтернатива на босилковото песто – а именно една рецепта за магданозено песто. Можете да го използвате както за паста, така и за овкусяване на различни меса, сьомга на фурна, за салата капрезе, поркета с магданозено песто, различни пролетни предястия… и въобще върху всичко, което е по вкуса ви.

Магданозеното песто можете да съхранявате в малки бурканчета в хладилник със седмици и да използвате когато се пресетите.Pin It

Магданозено песто Recipe

magdanozeno_pesto

От sheytanova

Публикувано на : 05/09/2012

    Навярно многократно сте чували и опитвали песто дженовезе или онова …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Всички продукти се поставят в кухненски робот и се смилат до получаването на еднородна смес.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress