Искате ли да научите повече за света на виното? Искате ли да задълбочите познанията си за балканските вина? Ако отговорът е да, то майсторските класове, които ще се проведат в рамките на Международният балкански винен фестивал 2013 в София са точно за вас.

Майсторските класове ще бъдат водени от едни от най-утвърдените имена и експерти на тема балкански вина. На 18 май (събота) от 12 часа Кристи Кентърбъри MW ще представи своята колекция от топ 9 на балканските вина. Посетителите на мастър класа ще имат възможността да дегустират вина от Словения, Гърция, Турция, Македония, Румъния, Хърватска, България, Сърбия и Унгария.

В същия ден от 14:00 часа директорът на турската организация Wines of Turkey ще разкрие пред посетителите на майсторския клас богатството на турските вина. По време на винения мастър клас ще бъдат дегустирани 8 от най-добрите турски вина.

На 19 май от 12 часа вече познатият на българските вино почитатели Кoнстантинос Лазаракис MW ще опита заедно с посетителите на неговия винен клас 8 любопитни гръцки вина от местни сортове.

След него майсторски клас на тема „Да се Влюбим в Хърватските Вина – Чарът на Средиземноморския Тероар“ще изнесе Саша Шпиранец. Заедно с него почитателите на виното ще могат да опитат 8 от най-добрите хърватски вина.

Повече информация за майсторските класове можете да намерите на сайта на Балканския винен форум. Само до 10 май можете да закупите билето за майсторските класове на преференциална цена.

Майсторски класове ще се състоят на 18 и 19 май в зала Триадица 2, Гранд Хотел София, ет.1

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

Pin It
0 отговори

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *