Млечното телешко се приготвя много по-бързо, отколкото класическото телешко месо. В тази рецепта аз използвах ноазети от млечно теле и се получиха изключително приятни. Ако използвате друга част от млечното теле ще получите сходен резултат, но със сигурност ще ви трябва повече време за топлинна обработка.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg   Vashata_mesarnica

Вижте още рецепти с млечно телешко:

Мариновано млечно телешко на фурна

Млечно телешко с грахово пюре

Ребра от млечно телешко на фурна

 

 

Млечно телешко с гъби на тиган

млечно-телешко-с-гъби

От sheytanova

Публикувано на : 09/05/2014

  • Брой / порции: 2 порции

Млечното телешко се приготвя много по-бързо, отколкото класическото …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Зехтинът се загрява заедно с маслото и в него се запържват нарязаното на хапки месо.
  2. След като станат златисти към тях се добавят гъбите, чесъна, подправките, солта. Разбърква се добре и се оставят за 2-3 минути.
  3. Прибавя се сосът Уорчестър и сушената манатарка. Разбърква се.
  4. Добавя се виното и се оставя за малко да изври. След това се пробавя зеленчуковият бульон и се оставя да къкри докато изври и остане малко сосче.

    WordPress Recipe Plugin by ReciPress