Страхотно е, че има все повече инициативи, които са позитивни, креативни, свежи! Такава е и идеята на шоколадите Милка да организират Фестивал на нежността и да провокират хората да бъдат по-мили, по-усмихнати и по-нежни един към друг.

Вчера беше сложено начало на първия в България Национален рекорд по прегръдки! Милка са създали „измервател на нежността“, който ще измерва всеки жест на нежност. Старт на прегръдките бяха дадени от  Белослава и Лео Бианки в компанията на лилавата кравичка.

Инициативата е част от големия Фестивал на нежността, по време на който Милка има за цел да намери най-нежния град в България. Нежни събития ще се проведат в 7 града у нас през периода 7 до 21 септември (Стара Загора, Пловдив, Плевен, Русе, Варна, Бургас, София). Тогава ще бъде обявен спечелилият титлата „Най-нежен град в България“, както и броят на събраните прегръдки. За града-победител от Милка осигуряват и специална награда. Във всеки от тези градове ще бъде изграден град на нежността, в който ще има над 10 атракции, разпределени в отделни тематични зони, в които гостите ще могат да прекарат няколко незабравими часа с любимите си хора.

Сред атракциите са игрите „Протегни се за прегръдка“, „Кажи го по-Milka“, „Колко силна е твоята прегръдка“ и много други. Посетителите ще имат възможността също да разгледат тематичната фото-изложба, съставена както от професионални творби, така и от снимки, създадени с много любов от феновете на най-нежния шоколад Милка.

Дати на събитията:

–      Стара Загора – 7 септември /събота/, до парк Алана

–      Пловдив – 8 септември /неделя/, до х-л Тримонциум

–      Плевен – 10 септември /вторник/, площад Възраждане

–      Русе – 12 септември /четвъртък/, пред Съдебната Палата

–      Варна – 14 септември /събота/, пред Mall Varna

–      Бургас – 15 септември /неделя/, до Пантеона

–      София – 21 септември /събота/, до музея „Земята и хората“

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

4 отговори
 1. Silveto
  Silveto says:

  Защо тази година, е само в 7 града по-точно няма да се прави в Нова Загора?

  Отговор
  • sheytanova
   sheytanova says:

   Силве, нямам представа… Такова е решението на организаторите от Милка 🙂

   Отговор

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *