Може да срещнете десетки рецепти за милинки, но тази рецепта за сливенски милинки отнема най-малко време и резултатът винаги е гарантирано-отличен. Знам я от Ива от сп. Меню. Даде ни я на курса за хляб, който беше преди няколко месеца, като аз я адаптирах малко, защото дали от брашното, което ползвам или не знам от кое, количеството на водата в нейната рецепта ми е малко много. За това аз съм записала 200 мл вода, но ако ви се стори малко, добавете още. От тогава съм я приготвяла поне 5-6 пъти и тъй като милинките изчезват още от тавата докато са горещи, никога не успявам да ги снимам. За това снощи като започнах да пиша тази рецепта реших да използвам снимка на Злати, която прилага същата рецепта 🙂 Разликата е, че на снимката тя ги е поръсила с подправка. Въпрос на избор! Също можете да добавите сирене или да ги приготвите –