Панираните банани ги асоциирам с китайските ресторанти. Реших обаче да изпробвам рецептата за панирани банани в домашни условия и то взе че стана 🙂

Най-често панираните банани се поливат с мед, понякога се поръсват и със сусам. Можете да експериментирате. Аз имах готов сос от боровинки и използвах него!

Да ви е сладко!Pin It

Панирани банани със сок от боровинки Recipe

panirani_banani_sas_sos_ot_borovinki

От sheytanova

Публикувано на : 06/19/2012

  • Брой / порции: 2-3 Servings
  • Подготовка: 5 минути
  • Приготвяне : 10 минути
  • Готово след: 15 минути

Панираните банани ги асоциирам с китайските ресторанти. Реших обаче да …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Бананите се обелват и се нарязват на филийки с дебелина около 1 см.
  2. От брашното, яйцата, захарта, бакпулвера и солта се приготвя панировката.
  3. Бананите се потапят в панировката и се пържат в предварително сгорещено олио от двете страни.
  4. Поливат се със сос от боровинки.

WordPress Recipe Plugin by ReciPress