Обожавам тази рецепта за пилешки гърди, защото се приготвя за минути. Подходяща е както за обяд, така и за вечера. Дори и да ви се обадят гости в последния момент, както се шегува една приятелка, можете да я приготвите докато се качват в асансьора. Може би рецептата ви прилича на френското кордон бльо, прави сте, само шунката липсва и вместо сиренето грюер се използва български кашкавал.Pin It
Панирани пилешки гърди с кашкавал Recipe
От
Публикувано на : 09/04/2012
Обожавам тази рецепта за пилешки гърди, защото се приготвя за минути. …
Необходими продукти
- 4 броя пилешки гърди
- 4 парчета кашкавал
- 2 дребни яйца разбити с тел
- брашно за овалване
- галета за овалване
- пипер меланж прясно смлян
- сол на вкус
- олио за пържене
Приготвяне
- Пилешките гърди се разрязват така, че да се получи джоб.
- Осоляват се и се подправят с черен пипер. В джобчето се слага кашкавала и с помощта на клечки за зъби се затварят.
- Пилешките гърди се овалват от двете страни в брашно, след което се потапят в разбитото яйце.
- Овалват се в галета и се пържат в силно сгорещено олио по 4-5 минути всяка страна.
- Поднасят се с гарнитура от пресни зеленчуци.
WordPress Recipe Plugin by ReciPress
It’s best to take part in a contest for probably the greatest blogs on the web. I will suggest this site!
I just want to tell you that I’m beginner to weblog and certainly loved this blog site. Most likely I’m want to bookmark your site . You amazingly have perfect articles. Thanks a bunch for revealing your blog.
I simply want to tell you that I’m beginner to blogging and site-building and honestly enjoyed you’re web page. Probably I’m planning to bookmark your site . You definitely come with fabulous article content. Bless you for sharing with us your web site.
Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nonetheless I am experiencing difficulty with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting equivalent rss problem? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx