Обожавам тази рецепта за пилешки гърди, защото се приготвя за минути. Подходяща е както за обяд, така и за вечера. Дори и да ви се обадят гости в последния момент, както се шегува една приятелка, можете да я приготвите докато се качват в асансьора. Може би рецептата ви прилича на френското кордон бльо, прави сте, само шунката липсва и вместо сиренето грюер се използва български кашкавал.Pin It

Панирани пилешки гърди с кашкавал Recipe

panirani_pileshki_gardi_s_kashkaval

От sheytanova

Публикувано на : 09/04/2012

    Обожавам тази рецепта за пилешки гърди, защото се приготвя за минути. …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Пилешките гърди се разрязват така, че да се получи джоб.
    2. Осоляват се и се подправят с черен пипер. В джобчето се слага кашкавала и с помощта на клечки за зъби се затварят.
    3. Пилешките гърди се овалват от двете страни в брашно, след което се потапят в разбитото яйце.
    4. Овалват се в галета и се пържат в силно сгорещено олио по 4-5 минути всяка страна.
    5. Поднасят се с гарнитура от пресни зеленчуци.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress