Новината на деня е, че след 38 години чакане магистрала Тракия стигна до морето! Веднага по новините предупредиха, че шофьорите трябва да се погрижат да заредят колите си с гориво, защото към момента няма къде да го направят на магистралата.

Добрата новина обаче е, че бензин може още да няма, но ресторанти вече има. Първият ресторант, който отваря врати на магистрала Тракия е KFC DRIVE TRUE и се намира в бензиностанция OMV Белозем в посока София!

Макар през лятото по принцип да хапваме по-леки храни, плодове и зеленчуци, какво ще ни стане, ако се отбием за меню пилешки крилца по оригинална рецепта или пък, ако сте по-голяма компания за някой бакет с пикантно пилешко! Хубавото на пилешкото в KFC, което научих съвсем скоро е, че реално то е българско и се доставя от местни производители! Яко!

Аз още до морето не съм стигнала тази година, има още няколко седмици до тогава, но ми се  ще поне от KFC  да разкрият рецептата на полковник Сандърс, в която са включени 11 билки и подправки, които правят пилешкото толкова ароматно. За сега си оставям с моите рецепти за пилешки бутчета със сомак и пилешки крилца с люти чушки глазирани в Кока Кола.

Та така де! Няма да гладуваме до морето! Може да си вземем храната в колата или пък да седнем и да починем ( в ресторанта има 100 седящи места! SO GOOD!

Снимка: https://www.facebook.com/KFC.Bulgaria

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

Pin It
0 отговори

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *