Докато бях последния път в Дубай вечеряхме една вечер в ливански ресторант. Имаше много любопитни ливански ястия, аз лично заложих на баба гануш и пилешки дробчета с нар. И двете бяха много приятни, съчетани с много хрупкав тънък хляб.

Реших, че не е много сложно да се приготвят пилешките дробчета с нар, експериментирах и се получи. Единственото, което ви трябва е сок от нар, който можете да намерите в арабските магазини по ул Симеон и на Женския пазар в София.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg   Vashata_mesarnica

Вижте още:

Пилешки дробчета с лук и домати

Свинско в сок от нарPin It

Пилешки дробчета с нар по ливански

pileshki-drobcheta-s-nar-po-livanski

От sheytanova

Публикувано на : 02/20/2014

    Докато бях последния път в Дубай вечеряхме една вечер в ливански …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Ястието се разбърква добре и се поднася топло.
    2. Почистените дробчета се нарязват на 2. Прибавят се към лука. Оставят се да се запържат. Осоляват се и се прибавя черен пипер и сока от нар.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress