Соевият сос е една от подходящите подправки за редица ястия. Соевият сос може да замени редица подправки и след като мариновате месо в соев сос, това да е напълно достатъчно за добрия вкус на ястието. Соевият сос Kikoman е особено подходящ за сосове за месо, салати, предястия.

В тази рецепта със соев сос съм използвала японски соев сос Kikoman, който не съдържа никакви изкуствени аромати, карамел или „химии“. Той е качествен, естествено ферментирал.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

Вижте още:

Пилешки бутчета в бекон

Пилешки бутчета със сомак и чеснови белени домати

Пълнени пилешки филета от бутче със синьо сирене

Пълнено пилешко бутче с чоризо

Салата с китайско зеле, риба тон и соев сос kikkoman

Оризови спагети по китайски със скариди и соеви кълновеPin It

Пилешки бутчета със соев сос с гарнитура

pileshki_butcheta_sas_soev_sos

От sheytanova

Публикувано на : 09/25/2013

  • Брой / порции: 2 порции

Соевият сос е една от подходящите подправки за редица ястия. Соевият сос …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Пилешките бутчета се бланшират в подсолена вряща вода за няколко минути.
  2. След като се извадят, бутчетата се отцеждат и се обтриват със соев сос Kikoman.
  3. Зелената салата се нарязва на ленти и се обърква с царевицата и майонезата. Посолява се на вкус.
  4. Пилешките бутчета се пекат на грил тиган до готовност. Соевият сос е достатъчно солен за моя вкус, но ако на вас не ви е – осолете допълнително бутчетата.

    WordPress Recipe Plugin by ReciPress