Пилешкото месо, особено по-сухото се комбинира много добре в рецептите с бекон. Парти бутчетата, увити в бекон и запечени добре са сравнително бърза вечеря. Парти бутчетата в бекон можете да ги предложите като предястие или като акомпанимент на футболния мач. Мъжете ще се влюбят в пилешкото с бекон, което се съчетава прекрасно с халба изстудена бира.

Ех, макар да не съм мъж ми се догледа футбол!

Ето още няколко идеи за рецепти с пилешко месо и с наденички, които може да ви допаднат:

Пилешки крилца със соев сос

Панирани пилешки гърди с кашкавал

Наденички с картофи и домати

Харесайте страницата ни във фейсбук – http://www.facebook.com/Merudia.bgPin It

Пилешки бутчета в бекон

pileshki_butcheta_v_bekon

От sheytanova

Публикувано на : 02/26/2013

  • Брой / порции: 2 порции

Рецепта за парти бутчета увити в бекон и запечени добре

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Пилешките бутчета се осоляват (сложете по-малко сол, ако беконът е прекалено солен) и се поръсват с черен пипер.
  2. Всяко парти бутче се увива с 1 или 2 парченца бекон, в зависимост от големината на двете.
  3. Поставят се в тавичка и се пекат в предварително загряна фурна на 180 градуса около 40-45 минути.
  4. Поднасят се с гарнитура от китайско зеле, овкусено с оцет, зехтин, сол.

    WordPress Recipe Plugin by ReciPress