Ето още една рецепта за есенните дни, в която можете да използвате последните хубави домати на пазара.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

Вижте още:

Бързо пилешко с кисело мляко и яйца

Пилешки късчета с лук в доматен сос

Пилешко със сирена в сметанов сос

Пилешко със соеви кълнове и карамелизирана белучкаPin It

Пилешко в сос маринара

pile_v_sos_marinara

От sheytanova

Публикувано на : 10/10/2013

    Ето още една рецепта за есенните дни, в която можете да използвате …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Лукът и чесънът се задушават в загретия зехтин.
    2. Към тях се добавят нарязаните на ситно домати, доматеното пюре, магданоза и ригана. Добавя се сол на вкус и по желание щипка захар. Оставя се сосът да се сгъсти до желаната гъстота.
    3. Парчетата пилешко месо се панират като се овалват в галета, яйце и пак галета. Запържват се в предварително загряна мазнина.
    4. Пилешкото месо се слага в соса маринара и се поднася топло.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress