pokana_rabotilniza_bio_style_sladki_s_rojkov

Вчера си говорихме с Живко Джамяров за здравословното хранене, веганството и истинските БИО храни. Все повече хора се замислят върху начина, по който живеят и за качеството, произхода и обработката на храната, която консумират. За много всичко това звучи страшно комплицирано. А други смятат, че храната, която не съдържа месо, мляко, яйца и въобще нищо от животински произход е безвкусна.

Жени и Митко Стаменови от работилница „БиоСтайл“ този петък (23 ноември) ще покажат, че това не е така! Те ще дадат възможност на гостите на магазинче за био и натурални храни „Зелена земя“ да опитат техните сладки с рожков и новите им био храни. Първият продукт, който са разработили са именно сладките с рожков, които приготвят ръчно със смляно на каменна мелница пълнозърнесто брашно. Шоколадовият вкус на бисквитките се постига от брашното от рожков, което не съдържа кофеин и в този смисъл изключително подходящо за деца. Брашното от рожков се произвежда от шушулките на вечно зелено дърво, растящо в Средиземноморските страни. То е ниско калорично, а в същото време съдържа 3 пъти повече калций от какаото.

Звучи примамливо, нали? Няма куверт, нито такса вход, нито е необходима предварителна резервация, за да дойдете и да опитате сладките с рожков! В този тип магазини, винаги сте добре дошли!

Ето и фейсбук страницата на събитието.

Място: “Зелена Земя”, София

ул. „Любен Каравелов 70“

Дата: 23 ноември 2012 (петък)

Час: 19:00 часа

Pin It
0 отговори

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *