Магазинче Зелена Земя поднови интересните си събития след лятната почивка. Ето какво са ни подготвили за този четвъртък (19.09.2013) от 18:00 часа. Представяне на един изключително интересен проект – „Семка“ – за доставки на чиста храна в градски условия.

Семка e началото на нещо ново: чиста храна до вашата врата. Зад създаването на проекта стоят група ентусиасти, които се впускат в едно интересно начинание. Те са група приятели, за които ситуацията с прехраната на градското население е леко изтрещяла. Но те имат идея как да променят нещата, така че всички ние, хората в тази страна, да спечелим и да се чувстваме добре. И то при едно условие – спираме да мрънкаме за момент и се усмихваме!

Семка контактуват с редица производители на чисти хранителни продукти – пресни плодове и зеленчуци, по-дълготрайни градински продукти, зърнени, ядки, млечни и пр. Част от тях са или сертифицирани био-производители, или такива в процес на сертификация. Има и други, които и ако да не са сертифицирани, са проверени лично и Семка гарантира за качеството на продуктите им.

Семка поддържат актуален асортимент както от сезонни продукти, които още не са набрани, така и трайни продукти на склад.

И така, този амбициозно-малък проект стартира, заедно с всички производители, потребители, ентусиасти, нормални хора. Градът може да стане по-здравословно място за живот, селото може да си върне самочувствието, което му се отнема от десетилетия, децата ще растат по-добре нахранени и по-щастливи и така нататък с всички дребни детайли, които произтичат от нещо толкова естествено, като идеята зад Семка. привлекателни.

Място: Магазинче Зелена Земя

Адрес: ул. Любен Каравелов 70

Дата: 19.09.2013

Час: 18:00 ч.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

 

Pin It
0 отговори

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *