Като във всяка една област, в кулинарната също има мода. Преди време в менюто на редица добри ресторанти присъстваше крем супа от тиква с кокосово мляко. Макар супата наистина да беше прията, тя изчезна от менютата като че ли… Сега обаче на няколко места засичам това предястие с тиквички и сьомга. Вкусовата комбинация на мен лично ми допада много, ще се радвам да споделите дали и на вас ви харесва!Pin It

Рулца от тиквички с пушена сьомга и крема сирене Recipe

rulza_ot_tikvichki_s_pushena_siomga_i_krema_sirene

От sheytanova

Публикувано на : 10/05/2012

    Като във всяка една област, в кулинарната също има мода. Преди време в …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Тиквичките се нарязват на дълги и тънки ленти с помощта на картофобелачка.
    2. Намазват се с олио от двете страни и се пекат на оребрен тиган, докато ребрата на тигана се отбележат.
    3. След като са изпечени се посоляват леко.
    4. Взема се една лента тиквичка, слага се по малко крема сирене, парче сьомга, отгоре се слага още една лента тиквичка и се завива на руло.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress