Това е една от първите салати, които се научих да правя като ученичка. Рецептата я знам от един шуменски приятел на цялото ми семейство – чичо Добри. Приготвя се изключително бързо, можете да я приготвите от сутринта за вечерта или от предния ден. Даже по-добре, ако направите така. Ще си поеме лимончето по-добре.Pin It

Салата с рулца от раци, царевица и грах Recipe

salata_s_rulza_ot_razi

От sheytanova

Публикувано на : 08/29/2012

    Това е една от първите салати, които се научих да правя като ученичка. …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Всички съставки се объркват добре. На снимката салатата е без копър, тъй като знаех, че гостите ми не обичат, но по принцип вярвам, че с копър салатата е по-добре!
    2. Оставя се в хладилник за около 2 часа.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress