Една бърза рецепта за сълзици от бутер тесто, която можете да приготвите когато искате бърза закуска или нещо подходящо за следобедно кафе. Предимството на бутер тестото е, че можете да  го съхранявате замразено във фризера и да го използвате при екстремни ситуации и винаги да постигате отличен резултат.

 

Сълзици от бутер тесто Recipe

От sheytanova Публикувано на : 07/28/2012

    Една бърза рецепта за сълзици от бутер тесто, която можете да приготвите …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Бутер тестото се оставя да се размрази добре. След което се разстила на кухненския плот и се намазва с леко разтопено масло.
    2. Сокът на половин лимон и настърганата му кора се смесват със захарта.
    3. С помощта на четка захарта с лимона се разстила върху листа бутер тесто. Бутер тестото се навива от двете страни равномерно.
    4. След това се завива в найлон и се оставя във фризера да стегне за около 20-25 минути, за да може да се реже лесно.
    5. След като се извади, тестото се нарязва на филийки с дебелина около 7 мм всяка.
    6. Сълзиците се пекат в незалепваща тава докато порозовее бутер тестото.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress

      0 отговори

      Напиши коментар

      Want to join the discussion?
      Feel free to contribute!

      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *