Спагетите са благодатна паста – стават добре на карбонара, спагети с доматен сос и босилек е също добра комбинация, спагетите с миди стават божествени.

Сега ще ви покажа последния ми експеримент за спагети с парченца наденица. Опитвала съм нещо подобно в Италия, но без доматен сос. Вкъщи обаче се предпочита пастата да е обилно в сос (което не е докарай правилно) и за това добавих доматите.

Ето и едно видео с практически съвет как да подберете тенджера за паста.

Спагети с наденица Recipe

spaghetti_s_nadeniza

От sheytanova

Публикувано на : 06/26/2012

  • Брой / порции: 3 Servings

Спагетите са благодатна паста – стават добре на карбонара, спагети с …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Наденицата се нарязва на парчета и се запържва до зачервяване в зехтина.
  2. После се приготвя доматения сос от рецептата за доматен сос с босилек, като босилекът може да бъде заменен с чубрица. http://merudia.bg/sos_za_pasta_domati_s_bosile/. Надениците се прибавят към соса. Разбърква се.
  3. Спагетите се сваряват според инструкциите на опаковката, след което се отцеждат и се слагат в горещия доматен сос с наденицата.
  4. Пастата се поднася топла.

    WordPress Recipe Plugin by ReciPress