Спагетите са благодатна паста – стават добре на карбонара, спагети с доматен сос и босилек е също добра комбинация, спагетите с миди стават божествени.
Сега ще ви покажа последния ми експеримент за спагети с парченца наденица. Опитвала съм нещо подобно в Италия, но без доматен сос. Вкъщи обаче се предпочита пастата да е обилно в сос (което не е докарай правилно) и за това добавих доматите.
Ето и едно видео с практически съвет как да подберете тенджера за паста.
Спагети с наденица Recipe

От 06/26/2012
Публикувано на :- Брой / порции: 3 Servings
Спагетите са благодатна паста - стават добре на карбонара, спагети с …
Необходими продукти
- 300-350 грама наденица дебела
- 300 грама спагети
- 300 грама доматен сос прави се по рецептата за сос за паста - домати и босилек - http://merudia.bg/sos_za_pasta_domati_s_bosile/
- 1 с.л. зехтин
- 1 ч.л. чубрица
Приготвяне
- Наденицата се нарязва на парчета и се запържва до зачервяване в зехтина.
- После се приготвя доматения сос от рецептата за доматен сос с босилек, като босилекът може да бъде заменен с чубрица. http://merudia.bg/sos_za_pasta_domati_s_bosile/. Надениците се прибавят към соса. Разбърква се.
- Спагетите се сваряват според инструкциите на опаковката, след което се отцеждат и се слагат в горещия доматен сос с наденицата.
- Пастата се поднася топла.
WordPress Recipe Plugin by ReciPress
Страхотна рецепта! Поздравления, Вили! За пореден път доказваш, че може би си сбъркала хобито с професията :)))
Мерси, Даниел! Никога не е късно да превърне човек хобито си в професия 🙂