Spodeli_butilka

Най-хубаво е когато можеш да споделиш удоволствието с някого. Поне за мен. Какво е най-екзотичното пътуване, ако нямо с кого да споделиш емоцията от преживяното? И най-красивият залез няма да е толкова прекрасен, ако няма с кого да му се насладиш.

Същото е и с хубавото вино. Какво е бутилка качествено вино, ако няма с кого да я отвориш?

„Сподели бутилка вино с приятели“ е една чудесна инициатива на Българската винена академия. Целта на организаторите е нестандартният формат да даде среща на повече хора, които имат отношение към виното. В същото време не е е необходимо да сте професионалист във винената област, дори напротив!

БВА организират подобни срещи на винена тема всеки последен четвъртък от месеца. Темата на последната за година винена сбирка е „Моето откритие от DiVino.Taste 2012“. Всеки трябва да донесе бутилка вино, което е оставило траен спомен в него и го е впечатлило от Изложението ДиВино. Така ще можете да споделите „вашето откритие“ в бутилка с лекторите и гостите на събитието.

И не само това – да срещнете нови приятели, да създадете нови познанства и ценни контакти. Опитайте! Вярвам, че щом сте изчели поста ми до тук, вече сте заинтригувани! Ето къде, кога и как ще се проведе „Сподели бутилка“ през ноември!

Място

ул. Цар Иван Асен I 62 (магазин „Сирене и вино за приятели“)

Дата и час

29.11.2012 (четвъртък)

18:30 – 21:00 часа

Вход

Кувертът е 20 лева и важи за двама (ако сте двама, трябва да донесете само 1 бутилка вино). Тук можете да резервирате вашето място за интересната среща.

Снимка: © DiVino

Pin It
0 отговори

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *