Поредното разхлаждащо предложение за летните вечери след рецептата за гаспачо и таратор с маруля.
Интересното поне за мен в тази супа е червеният босилек – една идея по-различен от традиционния. Съвсем случайно попаднах на него на пазара днес, като под слънчевите лъчи изглеждаше лилав. Има лек аромат на карамфил, изключително приятен.
Продавачката ме знае, че си падам по различните подправки и каза, че скоро ще излезе и босилекът с лек аромат на лимон! Чакам го!
Pin It
Студена супа от домати, червен босилек и червен лук Recipe

От 07/02/2012
Публикувано на :- Брой / порции: 2-3 Servings
- Подготовка: 10 минути
Поредното разхлаждащо предложение за летните вечери след рецептата за …
Необходими продукти
Приготвяне
- Доматите се попарват с вряла вода и се обелват. Почистват се.
- Лукът се нарязва на парчета и заедно с листата босилек и обелените домати се пасира. Осолява се.
- Супата се сервира добре охладена, полята с 1-2 с.л. зехтин и декорирана с листа червен босилек.
WordPress Recipe Plugin by ReciPress
Напиши коментар
Want to join the discussion?Feel free to contribute!