Последният хубав червен пипер е на пазара и е добре да се възползваме от възможността да си изпечем червени чушки за тази ароматна супа с червени чушки. Супата с печен пипер се поднася студена, става бързо и е доста питателна! Какво повече да искаме от една рецепта за супа?
Разбира се, можете да използвате и готови, консервирани печени червени чушки, но вкусът ще е една идея по-различен. Супата съм я овкусила със зехтин с лимон, но ако не разполагате с такъв можете да го замените със зехтин екстра върджин и да капнете няколко капки лимон (по желание). Също така съм добавила сурово кашу в супата от чушки и сирене Хармоника.
Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg
Вижте още:
Гаспачо – испанска студена доматена супа
Картофена супа с козе сирене Меее
Крем супа от моркови с куркума
Pin It
Супа от червени чушки с кашу и сирене

От 10/15/2013
Публикувано на :Последният хубав червен пипер е на пазара и е добре да се възползваме от …
Необходими продукти
- 10 червени чушки печени и обелени
- 60 грама сирене Хармоника
- 30-40 грама кашу сурово
- 2 с.л. зехтин с лимон
- сол на вкус
- 1 кафена чаша бульон
- магданоз за поръсване
Приготвяне
- Печените чушки се осоляват леко, добавя се бульона и се пасират.
- Супата от чушки се поръсва със зехтин с лимон, добавя се натрошеното сирене и суровото кашу.
- Поръсва се с магданоз.
WordPress Recipe Plugin by ReciPress
Напиши коментар
Want to join the discussion?Feel free to contribute!