В българските кулинарни книги, супа с кайма май, че не можете да намерите. Популярна е рецептата за супа топчета. Но защо да не използвате каймата без да я правите на топчета. Използвайте зеленчуци според сезона, за по-богат аромат на супата и любимите си подправки. Вярвам, че сред най-подходящите подправки за магданоз, чубрица, целина, лук (може и сушен), риган.

Аз лично използвам само няколко капки мазнина за супата, защото мазнината от каймата, дори и телешка да използвате е достатъчна.Pin It

Супа с кайма и зеленчуци Recipe

supa_s_kaima_i_zelelnchuzi

От sheytanova

Публикувано на : 10/18/2012

    В българските кулинарни книги, супа с кайма май, че не можете да намерите. …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Празът се задушава в няколко капки олио. Прибавя се и каймата и се разбърква с домакинска тел, докато каймата стане на трохи. Подсолява се и се прибавят черния пипер и сухите подправки.
    2. Добавя се водата и зеленчуците (без доматите).
    3. Вари се около 35 минути, докато картофите се сварят добре. Малко преди да се отнеме от котлона се прибавят доматите.
    4. Супата се консумира гореща.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress