Талителите най си подхождят с кремообразни сосове за паста. Ето обаче едно доказателство, че се комбинират добре и с бекон, моркови и лек доматен сос.

За да се получат добре вашите рецепти за талиатели добре е важно в какво количество вода се вари пастата и в каква тенджера за паста ги варите.Pin It

Талиатели с бекон и моркови Recipe

taliateli_s_bekon_i_morkovi

От sheytanova

Публикувано на : 07/15/2012

  • Подготовка: 10 минути
  • Приготвяне : 45 минути
  • Готово след: 55 минути

Талителите най си подхождят с кремообразни сосове за паста. Ето обаче …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Дълбок тиган се загрява на котлона, добавя се зехтина и в него се слага смачкания чесън. Добавят се нарязаните на ленти моркови и бекон, за да се запържат леко. Осоляват се.
  2. След това се прибавят настърганите домати, разбърква се добре и се оставя сместта да се редуцира.
  3. Талиателите се сваряват според указанията на опаковката.
  4. Малко преди да се отнеме соса от котлона се прибавят подправките.
  5. Талиателите се отцеждат добре от водата и се добавят към горещия сос. Разбъркват се добре и се сервират топли. Бон апети!

    WordPress Recipe Plugin by ReciPress