Италианската кухня е моят най-голям извор за вдъхновение. За мнозина Италия е пица, паста, Венеция и колизеума, но за мен не е така. Италия за мен е бижуто на Европа, Италия е емоция, Италия е страст. Пуснете си някоя италианска песен, която да ви отнесе на бреговете на Амалфи за миг и да се отправяме към кухнята!

Време е за ароматна паста с наденички! В случая аз не можах да намеря мънички наденички, които да са за 2 хапки, затова използвах кърначетата, които произвеждат във Вашата месарница и ги нарязах на миниатюрни наденички.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg?ref=hl  Vashata_mesarnica

Вижте още:

Спагети с наденица

Шишчета от наденица със зеленчуци

Кафява леща с наденица

Наденички и картофи с домати

Пресни картофи с парченца наденица на фурна

 

 

Талиатели с наденички

taliateli-s-nadenichki

От sheytanova

Публикувано на : 03/25/2014

  • Брой / порции: 4 порции

Италианската кухня е моят най-голям извор за вдъхновение. За мнозина …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Зехтънът се загрява и в него се слагат наденичките. Трябва да се запържат от всички страни.
  2. Прибавя се чесънът и след това доматите + сол + подправки. Сосът се оставя да къкри докато се посгъсти като периодично се разбърква.
  3. През това време се сварява пастата до степен ал денте. Отцежда се и се прибавя към соса.
  4. Талиателите с наденица се поднасят топли.

    WordPress Recipe Plugin by ReciPress