Пролетта и лятото са сезоните за студени супи. Да, но не можем да ядем таратор всеки ден все пак, колкото и да е горещо.

Ето едно предложение за таратор, но вместо краставици – използваме маруля.

 

Таратор с маруля Recipe

tarator_s_marulq

От sheytanova

Публикувано на : 05/20/2012

  • Брой / порции: 3-4 Servings
  • Подготовка: 15 минути

Пролетта и лятото са сезоните за студени супи. Да, но не можем да ядем …

Необходими продукти

Приготвяне

  1. Марулята се измива добре и нарязва на ситно.
  2. По желание се добавят смлени орехи и се декорира с магданоз.
  3. Разрежда се с 1 ч.ч. студена вода.
  4. Прибавят се счуканите скилидки чесън и олиото и сместа се разбърква. Ако спазвате строг пост и не искате да употребявате олио – може и без него.

WordPress Recipe Plugin by ReciPress