Идеята за рецепта за тарта с домати и наденица дойде миналата неделя, докато бях на басейн в Банкя. Слънцето печеше в очите ми, аз не исках да слагам очила, за да не се отбележат и използвах списание Good Food да си правя сянка докато го преглеждах. Разглеждайки списанието попаднах на рецепта за лятна тарта с домати и песто.Картинката беше изключително апетитна и си помислих, че ако все пак сложа наденица вместо песто на домашните ще им допадне повече.

Започваме с рецепта за блата за тарта и по-специално с приготвяне на тесто за тарта.

Pin It
2 отговори
  1. Margarita
    Margarita says:

    Имах подобна идея, но не знаех, дали ще ми се получи тартата, но вече събрах смелост, като гледам как изглежда при теб 🙂

    Отговор
    • sheytanova
      sheytanova says:

      Здравей, Маргарита! Няма от какво да сте е страх! Важно е забавлението в кухнята! Експериментирай на воля и се наслаждавай на това, което правиш! Това е сигурният начин да ти се получават рецептите! Успех!

      Отговор

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *