Продължавам серията от рецепти за агнешки хапки и пролетта навън ме кара да мисля в посока използването на максимално повече „пролетни“продукти в кухнята. И логично идва ред на пресните репички. Идеята за пържени репички ми дойде от едно кулинарно списание и макар да ми изглеждаше доста абстрактно – реших да пробвам и ето, че у дома ни хареса! Опитайте и вие!Харесайте страницата ни във фейсбук –https://www.facebook.com/Merudia.bg  Vashata_mesarnica

Вижте още:

Агнешки хапки с кориандър и къри дип

Агнешки хапки с дъх на барбекю

Агнешки хапки с репички

От sheytanova Публикувано на : 04/13/2016

    Продължавам серията от рецепти за агнешки хапки и пролетта навън ме кара …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Агнешкото месо се нарязва на хапки и се осолява. В 2 с.л. зехтин се сместват всички подправки и със сместа се намазва месото.
    2. Агнешките хапки се пекат на 180 градуса в тавичка с малко вода, покрити с фолио около 1 час и 30 минути.
    3. Репичките се нарязват и се запържват в 2 с.л. зехтин. След като месото се е пекло час и 30 минути, фолиото се маха, добавят се репичките и ястието се запича още 10-тина минути.
    4. Поднася се с нарязани пера пресен лук.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress

      0 отговори

      Напиши коментар

      Want to join the discussion?
      Feel free to contribute!

      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *