Наскоро попаднах на топеното сирене с подправки Bio Verde и съм очарована. В кутийката има по 4 сиренца от двата вида – едното сирене е с по-изчистен вкус, по-натурално, а другият вид (любимият ми) е със зеленикъв цвят и божествен аромат на подправки. Дори и само намазано на сухар сиренето е божествено, но аз реших да го комбинирам с изварата на Хармоника и го използвах за плънка на чушки бюрек.

Разбира се, ако нямате топено сирене у дома, можете да приготвите и чушките бюрек по класическата рецепта.

Вижте още:

Печени чушки с чесън

Пълнени калифорнийски чушки с яйце

Чушки бюрек с топено сирене

От sheytanova Публикувано на : 03/27/2014

    Наскоро попаднах на топеното сирене с подправки Bio Verde и съм очарована. В …

    Необходими продукти

    Приготвяне

    1. Топеното сирене се нарязва на малки парченца и се обърква с изварата.
    2. Чушките се почистват добре и се пълнят с плънката.
    3. Чушките се овалват в галетата и след това в яйцето и се запържват в сгорещената мазнина. По желание можете да потопите още веднъж чушките в галета и яйце.
    4. Готовите чушки се посолявт. Могат да се сервират както топли, така и студени.

      WordPress Recipe Plugin by ReciPress

      0 отговори

      Напиши коментар

      Want to join the discussion?
      Feel free to contribute!

      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *