Наскоро попаднах на топеното сирене с подправки Bio Verde и съм очарована. В кутийката има по 4 сиренца от двата вида – едното сирене е с по-изчистен вкус, по-натурално, а другият вид (любимият ми) е със зеленикъв цвят и божествен аромат на подправки. Дори и само намазано на сухар сиренето е божествено, но аз реших да го комбинирам с изварата на Хармоника и го използвах за плънка на чушки бюрек.
Разбира се, ако нямате топено сирене у дома, можете да приготвите и чушките бюрек по класическата рецепта.
Вижте още:
Пълнени калифорнийски чушки с яйце
Чушки бюрек с топено сирене

От 03/27/2014
Публикувано на :Наскоро попаднах на топеното сирене с подправки Bio Verde и съм очарована. В …
Необходими продукти
- 10 червени чушки изпечени и обелени
- 5 триъгълничета топено сирене
- 250 грама извара Хармоника
- галета за овалване
- 3-4 броя яйца Хармоника, за панировката
- зехтин за пържене
- сол на вкус
Приготвяне
- Топеното сирене се нарязва на малки парченца и се обърква с изварата.
- Чушките се почистват добре и се пълнят с плънката.
- Чушките се овалват в галетата и след това в яйцето и се запържват в сгорещената мазнина. По желание можете да потопите още веднъж чушките в галета и яйце.
- Готовите чушки се посолявт. Могат да се сервират както топли, така и студени.
WordPress Recipe Plugin by ReciPress
Напиши коментар
Want to join the discussion?Feel free to contribute!